Nyheter Maritimt

DB Schenker og Volvo Cars samarbeider om stort biodrivstoff prosjekt

DB Schenker og Volvo Cars inngår et bærekraftig partnerskap som vil redusere CO2-utslippene med 84 prosent. Totalt transporteres det 12.000 standardcontainere med 100 prosent biodrivstoff for skip, heter det i en pressemelding.

DB Schenker og Volvo Cars har inngått et partnerskap for mer bærekraftig sjøfrakt. Dette gjøres ved å transportere 12.000 standard containere (TEUs) av reservedeler til kjøretøy på skip med 100 prosent biodrivstoff. Dette sparer om lag 33.000 tonn CO2sammenlignet med skip drevet av fossilt drivstoff. Dør-til-havn-programmet startet i juni og forbinder Volvo Cars’ produksjonsanlegg i Göteborg med havnene i Savannah, Newark og New York. Dette markerer starten på et nytt langsiktig forretningssamarbeid mellom den ledende logistikkleverandøren og et av verdens mest kjente og respekterte bilmerker. Bruk av drivstoff fra fornybare kilder i stedet for fossile kilder reduserer CO2-utslippene med 84 prosent, skriver samarbeidspartene i en pressemelding.

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Cnytt.no, Avfallsbransjen.no, Hydrogen24.no og Biogassbransjen.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Enkeltperson

  • Full tilgang for én person

Kr. 5 000 / år

Faktureres årlig.

Bestill nå!

Liten

  • Full tilgang for inntil 5 ansatte

Kr. 7 500 / år

Faktureres årlig.

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for inntil 15 ansatte

Kr. 15 000 / år

Faktureres årlig.

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for inntil 30 ansatte

Kr. 22 500 / år

Faktureres årlig.

Bestill nå!

NB: Er du privatperson eller kommune/konsern med behov for mer enn 30 brukertilganger? Ta kontakt for et godt tilbud!
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Biler man ikke skal kjøre i proptech-tidsalderens hovedstad

Torbjørn Leidal, European Resource Hub

— Bærekraft er konkurransekraft

Axel Christian Klafstad, GreenH
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.