Nyheter Nytt om navn
Elisabeth Kolrud. Foto: Asplan Viak

Elisabeth Kolrud blir ny leder for bærekraft i Asplan Viak

Asplan Viak ansetter Elisabeth Kolrud som ny bærekraftsjef fra 13.september.

Elisabeth Kolrud kommer fra Asker kommune hvor hun har vært miljørådgiver og prosjektleder for FutureBuilt. CVn er lang, hun startet sin karriere som rådgiver innen miljøgeologi og miljøstyring i industri-, bygg- og anleggsprosjekter hos Multiconsult. Hun har også jobbet med miljømerking av produkter og tjenester i Svanemerket.

LES OGSÅ: Avslørte: Under 30 prosent av offentlige virksomheter har bærekraftstrategi

Jobbet lenge med bærekraft

I FutureBuilt har hun jobbet med å utvikle klimavennlige bygg og den attraktive og klimanøytrale byen. I tillegg har hun vært strategisk rådgiver i kommunen for miljø- og klimaspørsmål i organisasjonen, byggeprosjekter og i planarbeid. Kolrud er utdannet sivilingeniør innen miljøgeologi fra Queens University i Canada og har etterutdanning i Grønn vekst og konkurransekraft fra BI.

– Fra utsiden har jeg i mange ulike sammenhenger lagt ekstra merke til Asplan Viak når det gjelder bærekraftige og innovative løsninger. Mitt inntrykk er at det jobbes godt med bærekraft både i rådgivningen, internt i organisasjonen og på ledernivå. Det er det som fristet meg til å takke ja til jobben, sier Kolrud i en pressemelding.

LES OGSÅ: Mener det er behov for moms-fritak på reparasjon

– Blir en viktig pådriver for bærekraftsarbeidet

Elisabeth Kolrud vil jobbe sammen med eksisterende leder for bærekraft i Asplan Viak, Bente Haukeland Næss i en overgangsfase frem til hun tiltrår for fullt som ny bærekraftsjef

– Elisabeth har en dyp kompetanse innen miljø og klima, og lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun blir en viktig pådriver for bærekraftsarbeidet fremover, og vil bidra til både miljømessige og samfunnsmessige effekter av selskapets aktivitet, sier administrerende direktør, Elisabeth Tørstad.

LES OGSÅ: Produsentansvaret: Myndighetene må bli tøffere og straffe unnasluntrerne hardere

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse.

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no

Biogass for en renere Oslofjord!

Ådne Naper, Vestfold og Telemark fylkeskommune / Biogass Oslofjord
Anne Beathe Tvinnereim, Viken fylkeskommune / Biogass Oslofjord
Aktuelle artikler fra våre søster-nettsteder
Kommersielle partnere