Chief Financial Officer

HYDS skal produsere lokal og skalerbart grønt hydrogen. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2023. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet og etablerer oss som en ledende og landsdekkende utvikler, utbygger, eier og drifter av hydrogenanlegg.

Vi har store vekstambisjoner og skal bidra til bærekraftig utvikling og fleksibilitet i energimarkedet. Du vil være en aktiv bidragsyter til verdiskapning gjennom risikostyring, kontroll og kontinuerlige forbedringer.

Som CFO vil du bli en viktig del av selskapets ledelse og ta et helhetlig ansvar for økonomi- og risikostyring i tilbud, gjennomføring og driftsfase av våre prosjekt og anlegg. Videre vil du bidra til utvikling og oppfølging av rullerende prognoser, likviditetsstyring og kapitalinnhenting.

Det er en fordel om du har erfaring fra økonomifunksjon i prosjektorienterte virksomheter, da du vil ha en viktig rolle knyttet til kostnadskontroll og lønnsomhet i prosjektene

Vi ønsker selvsagt at du har erfaring med å løse komplekse oppgaver og kompetanse på visse verktøy, men utover det er vi nysgjerrig både på deg som kan ta et selvstendig ansvar i stillingen fra dag én og deg som vil vokse deg inn i stillingen over noe tid.

I et ungt selskap i sterk vekst vil denne rollen by på mange utfordringer og spennende problemstillinger. Det er viktig for oss at du motiveres av hverdagen i en liten vekstbedrift, hvor vi hjelper hverandre, og alle er svært operative innenfor sine fagområder.

Dersom du matcher flere av kvalifikasjonene under, ønsker vi gjerne å høre fra deg:

  • Høyere utdannelse innen økonomi, finans eller lignende

  • Erfaring fra økonomifunksjon i prosjektorienterte virksomheter er en fordel

  • God systemkompetanse, herunder Excel og BI verktøy som Power BI.

  • Kompetanse på innkjøp, forhandling og kontrakt

  • God forretningsforståelse, strategisk blikk og evne til analytisk problemløsning

  • God relasjonsbygger og lagspiller

  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper

Vi holder til på Stord og ønsker å skape et sterkt samhold i ledergruppa og selskapet for øvrig, derfor vil vi gjerne at du sitter sammen med oss. Likevel er avstand ingen hindring lenger, og vi vurderer gjerne alternativer dersom du er riktig person for oss.

Vil du vite mer?
Lytt til en podkast om Hydrogen Solutions og stillingen her.

Kom i kontakt med oss!
Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mob 958 82 299. Du kan også kontakte CEO/Daglig leder i HYDS, Thor-Henrik Hagen, på mob 901 71 479.

Om stillingen
Søknadsfrist: 27.11.2022Arbeidssted: Lønningsåsen 2, 5417 StordStillingsform: Fast ansettelseHeltid/deltid: Heltid

Søk Stillingen

Om arbeidsgiveren
Hydrogen Solutions AS Adresse: Lønningsåsen 2, 5417 StordHjemmeside: https://hydrogensolutions.no/

Hydrogen Solutions (HYDS) er ett aksjeselskap opprettet i 2021 av kraftprodusenten SKL og gassteknologiselskapet Liquiline. HYDS skal utvikle, bygge, eie og drifte lokale og skalerbare grønne hydrogenanlegg. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2022. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet.

Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på:
· Sikkerhet
· Kompetanse og proaktivitet
· Innovasjon og kontinuerlig utvikling
· Verdiskaping og kostnadseffektivitet

Kontakt
Edvard Thormodsæter
Manager
Mobil: +47 958 82 299
Thor Henrik W Hagen
CEO – Daglig leder
Mobil: +47 901 71 479
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.