Quality Assurance Manager

Hexagon Purus er en global leder innen nullutslippsløsninger i flere markeder. Vår ledende Type 4 kompositt tanker er kjernen av våre løsninger og nøkkelen til å kunne bytte ut diesel med alternative drivstoff.

Med mer enn 20 års erfaring innen nullutslippsløsninger for bilindustrien, satser vi nå stort for å bidra til å omstille den maritime industrien til nullutslippsløsninger. Hexagon Purus Maritime er en del av del av Hexagon Purus og er basert i Ålesund. Vi er i stor utvikling og vokser raskt. Nå er vi klare for neste steg og ønsker å styrke vår organisasjon ytterligere. Derfor ser vi etter en Quality Assurance Manager med driv og integritet som vil bidra til overgangen til nullutslipp innen maritim næring

Din arbeidshverdag:

I rollen som Quality Assurance Manager vil du kontinuerlig jobbe for å få frem det beste i organisasjonen gjennom å sikre at våre produkter, tjenester og prosesser lever opp til kvaliteten og standarden forventet av kundene. Hos oss vil du bli en del av et team med dyktige medarbeidere som brenner for faget og en bærekraftig fremtid. Vi er opptatt av å spille hverandre gode og jobber tett sammen som et lag for å nå våre mål.

Viktigste arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for å bygge, implementere og utvikle kvalitetssystem basert på definerte kvalitetsmål og prosedyrer

  • Utvikle, sette i verk og administrere prosesser for å sikre at produktene oppfyller nødvendige spesifikasjoner for kvalitet, funksjon og pålitelighet før levering

  • Utvikling og vedlikehold av HMS-system

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en kvalitetsbevisst, strukturert og omstillingsdyktig person som trives i et dynamisk arbeidsmiljø hvor innovasjon og kreativitet får blomstre. Du har god erfaring med å skrive prosedyrer, bygge opp kvalitetssystem og HMS system fra industri. For å kunne lykkes i denne rollen har du også en relevant utdanning på enten bachelor eller master nivå. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å være med å bygge opp noe fra grunnen og være en stor bidragsyter i utviklingen!

Søknader vurderes fortløpende.

Om stillingen
Søknadsfrist: 29. mars 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Ålesund
Om selskapet

Hexagon Purus Maritime As

We are global leaders in key technologies needed for zero emission mobility, providing type 4 high-pressure cylinders, fuel storage and distribution systems for hydrogen, complete vehicle systems and battery packs for fuel cell electric and battery electric vehicles (FCEV and BEV).

Our team works hard at turning our vision into reality because we strongly believe that clean air is a right not a privilege, that technology is no longer a barrier and that the need for change is urgent.

Hexagon Purus strives to conduct its business in an economically, socially and environmentally responsible manner. Our principles and practices are referred to in the Sustainability Report of Hexagon Composites.

Our suppliers, contractors, sub-suppliers, subcontractors, consultants and business partners play a critical role in maintaining our customer’s trust and ensuring the highest degree of quality in our products. Our Code of Conduct sets forth the requirements and expectations that our Suppliers must follow when doing business with Hexagon Purus.

Adresse: Korsegata 4B
6002 Ålesund
Kontaktinformasjon

Bjørn A. Skjelten

Management Consultant v/ Yapril AS
Mobiltelefon: +47 900 14 711

Ingrid Solibakke Langva

Analysis & Research Consultant v/ Yapril AS
Mobiltelefon: +47 976 81 667
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.