Foto: Avinor

Strategisk prosjektleder – Ladeløsninger

Avinor AS søker en sentral og utviklende stilling til deg med interesse for ladeløsninger, elektrofaget og teknologisk utvikling.

Avinor arbeider aktivt for å redusere egne utslipp og bidra til å redusere klimagassutslippene fra luftfartsbransjen. Vi har mål om å være internasjonalt ledende i dette arbeidet og elektrifisering av våre lufthavner vil være en viktig suksessfaktor for å nå våre mål. For å lykkes med dette har Avinor opprettet et strategisk program for energiomstilling med ansvar for å utvikle og implementere nødvendig infrastruktur og teknologiske løsninger.

Som Strategisk prosjektleder – Ladeløsninger inngår du i et team med programledelse og flere kollegaer med spisskompetanse innenfor sine fagområder som sammen skal utvikle standardiserte og skalerbare konsepter og iverksette utbygging av fremtidens løsninger på våre lufthavner.

Kompetase og arbeidsomfang

Vi søker en engasjert og dyktig kandidat som vil være med på å drive elektrifiseringen av lufthavner fremover. Den ideelle kandidaten har følgende kompetanse:

  • Elektrofaglig ekspertise: Du har høyere utdannelse og solid bakgrunn innen elektrofaget, med bred kunnskap om elektriske systemer, forsyningsnett og energiløsninger og tilhørende regulativ. Din kompetanse vil være avgjørende for å utvikle og igangsette utbygging av pålitelige og effektive ladeløsninger på våre lufthavner. Lang relevant erfaring med gode resultater kan kompensere for utdannelse.
  • Teknologisk innsikt: Du holder deg oppdatert på de nyeste teknologiske fremskrittene innen elektrifisering og energilagring.
  • Prosjektledelse: Erfaring med prosjektledelse. Du har evnen til å lede og koordinere tverrfaglige team, sette mål, administrere ressurser og sikre fremdrift i prosjektene dine. Strukturert planlegging og oppfølging er sentralt for at vi skal nå våre mål.
  • Engasjement for Bærekraft: Du deler vår visjon om å redusere miljøpåvirkningen fra luftfartssektoren. Din interesse for bærekraftige løsninger og ditt ønske om å gjøre en reell forskjell vil drive frem vårt arbeid med energiomstilling.

Vi ser etter deg som kan ta en pådriverrolle for ansvarsområdet i hele Avinor. Du har engasjement og motivasjon for utvikling og optimalisering, og kan skape gode resultater i samarbeid med andre. Du evner å forstå strategiske føringer og omsette dette i praktisk tilnærming til oppgavene.

Vi verdsetter miljø og lagarbeid!

Hos oss strekker vi oss etter et arbeidsmiljø bygget på tillit, åpenhet og respekt. Vi er opptatt av at du skal bli lyttet til og få støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer. Du vil ha folk rundt deg som er villige til å strekke ut en hånd, som har en åpen holdning til både spørsmål og innspill. Vi er opptatt av å skape et trygt og bra arbeidsmiljø for alle og at vi skal trives sammen, styrke og utvikle oss videre som et sterkt og viktig fagmiljø. Vi tror at vekst kommer fra å lære hver dag, og at vi ved å tørre å utfordre, teste og lære underveis skaper rom for andre til å gjøre det samme. Du er en av de som gjerne deler mageplask og suksesser fra tidligere erfaringer og sammen med dine nye kollegaer peiler ut retning og løsning basert på summen av disse.

Personlige egenskaper

Du har evnen til å analysere komplekse problemstillinger og finne de beste løsningene. Du kan vurdere tekniske utfordringer, risikoer og fordeler ved ulike alternativer for å sikre at våre prosjekter er velbegrunnede og gjennomførbare. Du trives med å samarbeide med ulike faggrupper og eksterne partnere. Gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig er nødvendig for å formidle tekniske konsepter og resultater på en forståelig måte.

Vi tilbyr

  • En spennende, selvstendig stilling hvor du blir en aktiv bidragsyter til å få fortgang i grønn omstillingen for luftfarten

  • En utfordrende jobb i et selskap med høy kompetanse og brennende engasjement

  • Her er det muligheter for utvikling for deg som har ambisjoner om å vokse og lære gjennom å ta ansvar og initiativ

  • Konkurransedyktig lønn, gode pensjon- og forsikringsordninger inkludert helseforsikring, full dekning av lønn ved lovfestet foreldrepermisjon, firmahytter og en arbeidshverdag med trivelige kollegaer.

I Avinor er vi opptatt av å jobbe tverrfaglig og du vil samarbeide tett med øvrige fagmiljøer sentralt og på våre lufthavner. Din rolle vil være sentral i Avinors samlede tekniske miljø, – og du vil gjennom ditt ansvarsområde være en viktig ressurs for konsernet.

Det vil være krav om utvidet politiattest for denne stillingen. Arbeidssted vil være Avinors midlertidige hovedkontor på Skøyen i Oslo, før vi i 2025 etter planen flytter tilbake til Bjørvika. Lokalisering ved våre andre større lufthavner kan være mulig. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Virker dette som en ny og interessant mulighet for deg? Søk i dag, vi ser frem til å høre fra deg! For nærmere informasjon, kontakt gjerne programsjef Erik By.

Om stillingen
Søknadsfrist: 24. september 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Drammensveien 144, 0277 Oslo
Om selskapet

Avinor AS

Vi er cirka 2800 ansatte som sammen driver 43 flyplasser i Norge – og sørger for at nesten 50 millioner passasjerer kommer seg trygt opp i luften og ned igjen. De fleste nordmenn, og de som kommer på besøk til Norge tenker ikke så mye over Avinor, men bruker nesten alle tjenestene våre i forbindelse med flyreisen – og takket være disse kan vi opprettholde et stort nettverk av også mindre lønnsomme flyplasser gjennom tax free-salg, parkering og avgifter for å oppholde seg i norsk luftrom. Vi kaller dette for Avinormodellen – og den bidrar til at folk som bor i utkantstrøkene også får kort vei til jobb, sykehus, utdannelse og så videre, takket være finansiering fra de større flyplassene.

Avinor er en viktig brikke i å gjøre luftfarten grønnere og bærekraftig på sikt. Vi jobber tett med miljøorganisasjoner, er sentral i utviklingen av bærekraftig flydrivstoff og elektriske fly. Dette er avgjørende for vår overlevelse, og et fantastisk spennende område som omhandler innovasjon og samarbeid med mange spennende partnere. Vi sikter på å være fossilfrie innen 2030!

For at Avinor skal fortsette å levere tjenester og produkter i verdensklasse, må alle være med å utvikle dem. Derfor sier det seg selv at alle typer medarbeidere er ønsket hos oss, uavhengig av bakgrunn, legning, etnisitet, religion, funksjonsevne og alder. Her skal alle føle seg velkomne!

Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om dette i søknaden, med en begrunnelse for hvorfor du mener det er grunnlag for unntak. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV, vitnemål og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken vil kunne bli gjennomført av vår samarbeidspartner og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Adresse: Drammensveien 144
0277 Oslo
Kontaktinformasjon

Erik By

Rådgiver
Mobiltelefon: +47 479 29 304
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.