Foto: Hydrogen Solutions AS

Ingeniør

Vi vokser – vil du bli med på det grønne skiftet?

HYDS skal produsere grønt hydrogen, lokalt og skalerbart. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2023. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet og etablerer oss som en ledende og landsdekkende utvikler, utbygger, eier og drifter av hydrogenanlegg.

Vi har store vekstambisjoner og skal bidra til bærekraftig utvikling og fleksibilitet i energimarkedet. Du vil være en aktiv bidragsyter til verdiskapning gjennom risikostyring, kontroll og kontinuerlige forbedringer.

Som ingeniør i driftsorganisasjonen vil du jobbe med anleggene som kommer i drift i løpet av 2023, og samtidig bidra på tvers i selskapet. Du får ansvaret for å følge opp ingeniørarbeid i våre tidligfaseprosjekt og pågående byggeprosjekt, samt følge opp anleggene i driftsfasen. Du vil sørge for kompetanseutvikling i organisasjonen og bidra til et sterkt sikkerhetsfokus, både internt og ut mot våre kunder. Vi skal sammen videreutvikle vår visjon om å skape skalerbare, standardiserte og digitale løsninger.

Det er en fordel at du har noen års relevant arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede studenter fra relevante disipliner å søke på stillingen.

Vi ønsker at du har erfaring med løse komplekse oppgaver og har drivkraft til å søke ny kunnskap, og utover det kan ta et selvstendig ansvar i stillingen.

I et ungt selskap i sterk vekst vil denne rollen by på mange utfordringer og spennende problemstillinger. Det er viktig for oss at du motiveres av hverdagen i en liten vekstbedrift, hvor vi hjelper hverandre, og alle er svært operative innenfor sine fagområder.

Dersom du matcher flere av kvalifikasjonene under, ønsker vi gjerne å høre fra deg:

 • Høyere utdannelse innen ingeniørfag, fortrinnsvis M.Sc

 • God forståelse for prosess, drift og digitalisering

 • Løsningsorientert og kunnskapssøkende

 • Oppmerksom på detaljer og god på å identifisere forbedringer

 • God relasjonsbygger og lagspiller

 • Være målfokusert og strukturert

 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper

Vi holder til på Stord og ønsker å skape et sterkt samhold i selskapet, derfor vil vi gjerne at du sitter sammen med oss. Likevel er avstand ingen hindring lenger, og vi vurderer gjerne alternativer dersom du er riktig person for oss.

Kom i kontakt med oss!

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mobil +47 958 82 299. Du kan også kontakte COO i HYDS, Vigdis Hjertaker Hope, på mobil +47 975 82 600.

Om stillingen
Søknadsfrist: 10. april 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og drifter hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater skalerbart og lokalt. De to første anleggene er allerede under bygging på Stord og i Egersund, med planlagt oppstart henholdsvis 2. kvartal 2023 og 3. kvartal 2023.

Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på:

 • Sikkerhet
 • Kompetanse og proaktivitet
 • Innovasjon og kontinuerlig utvikling
 • Verdiskaping og kostnadseffektivitet
Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
Mobiltelefon: +47 958 82 299

Vigdis Hjertaker Hope

COO
Mobiltelefon: +47 975 82 600
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.