Produksjonsdirektør

I rollen som produksjonsdirektør får du totalansvaret for den operative driften i konsernet. Du vil få direkte påvirkning på den praktiske implementeringen av det grønne skifte. I tillegg vil du bli en sentral bidragsyter til selskapets innovasjonsstrategi og du får store muligheter til å sette ditt preg på organisasjonen som en del av konsernets ledelse.

Vi søker etter en person som har:

  • Relevant høyere utdannelse (bachelor eller master innen ingeniørfag)

  • Solid ledererfaring fra en produksjonsbedrift eller anleggsvirksomhet, med god kompetanse fra prosess- og kostnadsstyring

  • God kompetanse om og erfaring fra systematisk forbedringsarbeid

  • Solid erfaring fra systematisering og optimalisering av produksjon

  • Erfaring fra strategiarbeid og strategiutvikling

  • Kompetanse om HMSK

Vi forventer at du har markeds- og økonomiforståelse med tilhørende føringer for kommersiell drift. Du er inkluderende, motiverende og helhetsorientert. Vi forventer også at du har gjennomføringsevne, er endringsorientering samt at du er kreativ og nyskapende. Vi legger vekt på at du er modig og kommuniserer klart og tydelig.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i AWN Executive Search, Svein-Thore Gran, på telefon 932 56 397 eller Jon Steen, på telefon 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger 26. november. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Om stillingen
Søknadsfrist: 26. november 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Drammen
Om selskapet

Lindum AS

Lindum AS er et kommersielt drevet selskap, heleiet av Drammen Kommune. Selskapet er morselskap og spydspiss i Lindumkonsernet. Konsernets samfunnsoppdrag er å gjenvinne ressurser, redusere klimagassutslipp og redusere utslipp av miljøgifter. Lindum har heleide eller deleide anlegg i Drammen, Oredalen (Asker kommune), Tønsberg og Odda. I tillegg har konsernet sin industrielle prosessvirksomhet i Drammen og Holmestrand. Lindumkonsernet har en omsetning på ca. MNOK 620. Som spydspissen innenfor utvikling av behandlingsløsninger innenfor avfallsbransjen satser også konsernet tungt på forskning og utvikling
Adresse: Lerpeveien 155
3036 Drammen
Kontaktinformasjon

Jon Steen

Managing Partner v/ AWN Executive Search
E-post: jas@awn.no
Mobiltelefon: +47 932 92 400
Kontortelefon: +47 328 86 800

Svein-Thore Gran

Senior rådgiver v/ AWN Executive Search
E-post: stg@awn.no
Mobiltelefon: +47 932 56 397
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.