Et av Norges fremste råvareselskaper søker Miljøsjef – er det deg?

Vi søker en Miljøsjef med solid materialkompetanse og et brennende engasjement for sirkulærøkonomi og gjenvinningsløsninger. Kjenner du deg igjen? Da håper vi at du leser videre.

I Norsk Gjenvinning Metall jobber vi daglig for å sikre at mest mulig jern og metaller gjenvinnes og blir til nye råvarer og produkter som skaper verdi for samfunnet. Vi har kommet langt, men vi ser enda flere muligheter for å øke andelen gjenvunnet råvare.

Vi skal sitte i førersetet for utviklingen; det får vi til gjennom innovative løsninger, tett samarbeid i verdikjeden og faglig samarbeid.

Dine oppgaver og ansvarsområder

Som vår nye Miljøsjef vil en av dine hovedoppgaver være å lede arbeidet med å finne nye løsninger for at restfraksjoner i enda større grad gjenvinnes og lever videre. Tett knyttet til det, er ansvaret for å eie og drive arbeidet med notifikasjoner for divisjonen som omfatter både Sverige og Norge.

Videre vil hverdagen din bestå i å lede divisjonens arbeid med ESG (Miljø-, Sosiale- og Forretningsetiske forhold) sammen med dyktige kolleger. I det ligger faglig støtte og bistand til ledelsen for å sikre at gjeldende tillatelser fra statsforvalter, miljømyndigheter, regelverk og andre miljøkrav overholdes. Du blir en nøkkelressurs innen ytre miljø, og vil være hovedansvarlig for at lokale driftstillatelser for våre anlegg i Norge og Sverige er oppdaterte.

I NG Metall arbeider vi både med kompetansedeling og prosjektgjennomføring på tvers av regioner og fagfelt. Å dele kunnskap og bygge sterke relasjoner er derfor høyt prioritert. Som Miljøsjef bidrar du til å fremme NG Metall sitt miljøarbeid i relevante faglige nettverk. Jevnlige besøk på alle anlegg forventes og fast kontorsted er fleksibelt blant våre lokasjoner i Fredrikstad, Drammen eller Oslo.

Vi håper at du kan vise til flere av punktene under:

 • Inngående kunnskap om ytre miljø, materialutvikling, miljøutvikling og tilhørende prosesseringsmetoder

 • Erfaring og kompetanse innen områder som materialteknologi, kjemi, prosess, forbrenning, maskin eller lignende.

 • Forståelse for kvalitetssystemer og ISO standarder

 • Gjerne kjennskap til forurensnings- og avfallsregelverket

 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk

 • Nettverk innen relevante faglige nettverk

Er du den vi ser etter?

Som person har du en faglig trygghet og nysgjerrighet. Du har en strukturert og analytisk tilnærming til det du gjør, og tar med glede et dypdykk i komplekse problemstillinger. Selv om du stortrives med selvstendig arbeid, samarbeider du godt på tvers av regioner, fag, og virksomhetsområder. Noe av det vi kommer til å verdsette mest med deg som vår nye kollega, er din sterke gjennomføringskraft og evne til å omsette idéer til praksis. Vi tror at du ser muligheter der andre ser utfordringer.

Hva kan vi tilby deg?

 • En svært spennende og sentral stilling i en av Norges ledende miljø- og gjenvinningsvirksomheter

 • Mulighet til å påvirke samfunnsutviklingen innen sirkulærøkonomi

 • Et ambisiøst og faglig sterkt arbeidsmiljø

 • Tett samarbeid med strategiske kunder og operativ drift

 • Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser

 • Gode muligheter for å forme sin egen arbeidshverdag

 • Jobbe tett med kompetansemiljøer innenfor fagfeltene miljø og material

For spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved:

Om stillingen
Søknadsfrist: 17. juni 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Oslo, Drammen, Fredrikstad & Larvik
Om selskapet

Norsk Gjenvinning Metall

Norsk Gjenvinning Metall AS er et heleiet selskap i Norsk Gjenvinning-konsernet. Vi kjøper, samler inn og bearbeider alle typer metaller. Vi har et landsomfattende nettverk av mottaksanlegg og samarbeidsmottak som totalt håndterer 400.000 tonn jern og metaller årlig. Ved vårt produksjonsanlegg med shredder og metallseparering i Fredrikstad, prosesseres det årlig 250.000 tonn jern og metaller. I 2021 kjøpte Norsk Gjenvinning Metall et eget prosesserings- og shredder-anlegg i Sverige som årlig håndterer ca 50.000 tonn elektrisk og elektronisk avfall. Vi består i dag av 200 ansatte fordelt på 10 lokasjoner i Norge og Sverige med en omsetning på ca 1,5 milliarder kroner. Alle våre ansatte jobber daglig for å sikre best mulig nedstrømsmaterialer for alle våre fraksjoner slik at mest mulig jern og metaller gjenvinnes og blir til nye råvarer. Jern og metaller er den mest etablerte verdikjeden innenfor sirkulærøkonomi og dette setter krav til at vi til enhver tid er i førersetet for ytterligere utvikling.
Adresse: Haraldrudveien 40
0581 Oslo
Kontaktinformasjon

Amanda Westerlund

Rådgiver v/ Jefferson Wells
E-post: amanda.westerlund@jeffersonwells.no
Mobiltelefon: +47 932 49 477

Kjetil Martinsen

Rekrutteringsrådgiver v/ Jefferson Wells
E-post: kjetil.martinsen@jeffersonwells.no
Mobiltelefon: +47 416 14 457
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.