Seniorrådgiver klimagassutslipp og materialer

Bygg-, anleggs- og eiendomssektoren har et stort klima- og miljøavtrykk, og det kreves en kraftinnsats fra alle aktørene i sektoren om Norge og verden skal nå sine ambisiøse miljømål. Grønn Byggallianse sitt hovedfokus er derfor å påvirke hele verdikjeden i bygg og eiendomssektoren til å gjøre bærekraft til det selvfølgelige valget. Vi jobber mot og skal bidra til et klimanøytralt Norge i 2050, og 55 prosent reduksjon av klimagassutslipp i 2030; lukkede materialkretsløp i 2050; null utslipp av miljøgifter i 2050; og stans og reversering av tap av naturmangfold.

Grønn Byggallianse er i sterk vekst, og nå søker vi deg med både lang erfaring og fagkompetanse innen klimagassutslipp og materialer. I rollen vil du veilede våre medlemmer i å ta bærekraftige valg i sitt arbeid mot lavere klimagassutslipp og å lukke materialkretsløp i sine prosjekter. Vi jobber helhetlig for bygg som er gode for helsa, miljøet og lommeboka.

I rollen vil du

  • Være ansvarlig for utvikling og oppfølging av emnene klimagassutslipp og materialer

  • Bidra til faglig utvikling og leveranser i tråd med Grønn Byggallianses strategi og effektmål

  • Levere og utvikle organisasjonens produkter og tjenester, herunder: faglig oppfølging, kurs, e-læringsmoduler, konferanser, studieturer, nettverk, fora, foredrag, webinarer med mer

  • Være en inspirasjons- og kunnskapskilde inn i oppfølgingen av medlemmer

  • Aktivt sørge for intern kunnskapsdeling i fagavdelingen og i Grønn Byggallianse for øvrig

Ønsket erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg med bachelorgrad eller høyere utdanning. Du kan gjerne har erfaring fra rådgivende virksomhet og/eller som konsulent. Videre ser vi etter deg med:

  • Erfaring fra bygg-, anleggs- og eiendomssektoren med dybdekunnskap om klimagassutslipp og materialer

  • Erfaring som prosjektleder, bærekraftsrådgiver eller fra kunderettet arbeid i BAE-næringen

  • Kommersiell forståelse som kommer til syne gjennom gode kommunikasjonsferdigheter med både interne og eksterne interessenter

  • God fremstillingsevne både på norsk og engelsk

  • Grunnleggende forståelse for bruk av ulike digitale verktøy og god kunnskap om kontorstøtteløsningene fra Microsoft

Hva vi tilbyr

I Grønn Byggallianse har vi et arbeidsmiljø som er preget av høyt faglig engasjement, stor takhøyde og et sosialt felleskap hvor latteren sitter løst. Vi gir deg muligheten til å være med på å påvirke bærekraftsutviklingen på en positiv måte innen flere viktige sektorer i Norge.

Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med fleksitid, innskuddspensjon, gode forsikringsordninger og ekstra fridager i forbindelse med jul/nyttår og påske. Vårt kontor er sentralt i Oslo sentrum – Kristian Augusts gate 13, Spaces. Det er Europas mest gjennomførte ombruksbygg og er et helt moderne kontorfellesskap med fleksible arbeidsplassløsninger. Vi har mulighet for fleksibelt arbeidsted og hjemmekontorløsninger.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved:

Om stillingen
Søknadsfrist: 31. mai 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Oslo
Om selskapet

Grønn Byggallianse

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsforening der virksomheter fra hele bygg-, anleggs- og eiendomssektoren kan være medlem. I dag har vi over 380 medlemmer og er en blanding av eiendomsselskap, arkitekter, rådgivere, entreprenører, produsenter, leverandører, banker, advokatselskaper, statlige og kommunale byggforetak, fylkeskommuner og kommuner.
Adresse: Kristian Augusts gate 13
0164 Oslo
Kontaktinformasjon

Kjetil Martinsen

Rekrutteringsrådgiver
E-post: kjetil.martinsen@jeffersonwells.no
Mobiltelefon: +47 416 14 457

Marlene Sagen Bru

Rådgiver research og analyse
E-post: marlene.sagen@jeffersonwells.no
Mobiltelefon: +47 936 31 444
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.