Foto: Hydrogen Solutions AS

Administrasjonskoordinator

Vi vokser – vil du bli med på det grønne skiftet?

HYDS skal produsere grønt hydrogen, lokalt og skalerbart. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2023. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet og etablerer oss som en ledende og landsdekkende utvikler, utbygger, eier og drifter av hydrogenanlegg.

Vi har store vekstambisjoner og skal bidra til bærekraftig utvikling og fleksibilitet i energimarkedet. Du vil være en aktiv bidragsyter til verdiskapning gjennom risikostyring, kontroll og kontinuerlige forbedringer.

Som administrasjonskoordinator vil du bistå ledergruppen og selskapet med administrative oppgaver og prosjekttjenester. Du vil administrere eksterne og interne arrangement, være ansvarlig for administrative innkjøp og bistå med support av interne systemer og rutiner. Du vil også få en sentral rolle i å publisere innhold på sosiale mediekanaler og egne nettsider. Det er åpning for at stillingen kan være deltid om det er ønskelig.

Vi søker deg som har erfaring og interesse for sosiale medier og kommunikasjonsarbeid samt administrative oppgaver. Det er ønskelig at du har erfaring fra tilsvarende rolle, men det er ikke et krav.

Vi ønsker at du har gode språkferdigheter både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk. Du må arbeide uavhengig og strukturert, og være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. Det er viktig med gode samarbeidsevner da en vil jobbe på tvers i organisasjonen og ut mot kunder.

I et ungt selskap i sterk vekst vil denne rollen by på mange utfordringer og spennende problemstillinger. Det er viktig for oss at du motiveres av hverdagen i en liten vekstbedrift, hvor vi hjelper hverandre.

Dersom du matcher flere av kvalifikasjonene under, ønsker vi gjerne å høre fra deg:

 • Gode ferdigheter innen IKT, Office 365, Teams etc

 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper

 • Være målfokusert og strukturert

 • Serviceorientert og en tilrettelegger for helheten

 • Løsningsorientert og kunnskapssøkende

 • Kvalitetsbevisst og oppmerksom på detaljer

 • God relasjonsbygger og lagspiller

Vi holder til på Stord og ønsker å skape et sterkt samhold i selskapet, derfor vil vi gjerne at du sitter sammen med oss.

Kom i kontakt med oss!

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mobil +47 958 82 299. Du kan også kontakte CFO i HYDS, Stine Horneland, på mobil +47 951 37 071.

Om stillingen
Søknadsfrist: 10. april 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og drifter hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater skalerbart og lokalt. De to første anleggene er allerede under bygging på Stord og i Egersund, med planlagt oppstart henholdsvis 2. kvartal 2023 og 3. kvartal 2023.

Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på:

 • Sikkerhet
 • Kompetanse og proaktivitet
 • Innovasjon og kontinuerlig utvikling
 • Verdiskaping og kostnadseffektivitet
Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
Mobiltelefon: +47 958 82 299

Stine Horneland

CFO
Mobiltelefon: +47 951 37 071
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.