PRESSEMELDING

Ny ebok-siere fra Elfa

Elfa Distrelec er glad for å kunngjøre at vi har lansert sin første utgave av en eBok-serie om den nyeste teknologien og løsningene. Den første utgaven av serien, Power Management Systems (PMS), ser på den elektroniske kjøretøyets (EV) designinfrastruktur og testing, alternative energiløsninger ved hjelp av kunstig intelligens (AI), samt IoT-innebygde enheter som vurderes for storskala kraftsystemer som driver næringssektorer som landbruk og miljøovervåking.

Raj Patel, administrerende direktør, har uttalt «Vi er glade for å bringe denne e-bokserien til bransjen og gi våre kunder verdifulle løsninger ledet av våre bransjeeksperter.»

Forordet er levert av Chris Rush, sjefredaktør for KnowHow eBook-serien, som har mange års erfaring med å skrive og produsere oversikter på høyt nivå av teknologier som er diskutert i artiklene. Artiklene er skrevet av tankeledere og bransjeeksperter innen deres valgte felt, ledet av leverandørinvolvering som fremhever deres innovative løsninger i bransjen.

Mens den fokuserer på et bredt spekter av trender, har eBoken flere artikler som er relevante for Power Management Systems. Artikler fra Siemens og Moxa fokuserer på å bruke kunstig intelligens for å forbedre eksisterende eksisterende fornybare energisystemer for å øke ytelsen, redusere vedlikeholdsannonsesystemer i sanntid.

“Fremveksten av smarte enheter og bruken av milliarder datapunkter har allerede forstyrret mange bransjer, og energiverden vil ikke bli ekskludert”, av Siemens.

Beha-Amprobe tilbyr testløsninger for EV-ladningsnettverket, som er en industri som vokser raskt i hele Europa og resten av verden. Løsningen deres sørger for at nøkkelutstyr holdes vedlikeholdt og fungerer i samsvar med EU-regelverket.

«Det er spesielt tydelig fra offentlige ladestasjoner hvor viktig innledende testing og godkjenninger er, samt periodiske tester.», Sa Werner Kasmann – teknisk salgssjef i Fluke.

I tillegg til eBook-serien tilbyr Elfa Distrelec en rekke interessante bransjeartikler gjennom deres KnowHow Hub-plattform.

Hvis du vil lese eBoken gratis på KnowHow Hub, kan du gå til: https://www.distrelec.no/no/knowhow-ebook-series/cms/knowhow-eboook-series

Om Elfa Distrelec

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi. Med over 40 år å utvikle sterke forhold til bransjen, introduserer Distrelec de nyeste produktene og de nyeste innovative teknologiene fra ledende og nye produsenter. Å svare på kundens krav, er en tydelig serviceorientering og løpende optimalisering av kundesupport de grunnleggende søylene i Distrelec. Distrelec har lokal tilstedeværelse i 15 europeiske land, distribusjonssentre i Nederland og Sveits og et sentralt Enterprise-knutepunkt i Storbritannia.

PRESSEMELDING

Denne pressemeldingen er distribuert som en kommersiell tjeneste. Redaksjonen bestemmer ikke utvalg eller ordlyd i pressemeldingen.

Ta kontakt om du ønsker eksponering her.