Nyheter Sirkulær sommer
Asgeir Knutsen, Business Development Manager Herøya Industripark. Foto: Ludvig Gundersen

– For å få til endringer må det brukes både pisk og gulerot

Asgeir Knutsen, Business Development Manager Herøya Industripark mener mye hjemmekontor har gått ut over det dynamiske samarbeide kolleger i mellom, nå gleder han seg til Spania.

Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer blir det å besøke min datter som studerer og jobber i Paris dersom det er lov…. Utover det blir det å nyte den flotte norske sommeren hjemme i Telemark.

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss?

– Det helt klart mest utfordrende har være korona håndteringen. Vi har alle måttet finne nye arbeidsformer noe som har brakt oss fremover med nye digitale arbeidsformer, men med (for) mye hjemmekontor har det gått ut over det dynamiske samarbeide kolleger i mellom.

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– Det er veldig bra og helt nødvendig at regjeringen kommer på banen med denne. For å få til endringer må det brukes både pisk og gulerot. Det har man delvis lykkes med.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Det perfekte for meg er variasjonen mellom kjøtt, fisk og vegetar, men skal jeg velge et er det en god og mør entrecote sammen med en god flaske norditaliensk rødvin, helst Amarone.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Saltvann

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Det er å komme meg til min lille casa i Spania.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.