Nyheter Nytt om navn
Naomi Ichihara Røkkum er ny daglig leder. Foto: Construction City

Ny leder i Construction City Cluster

– Det er en stor ære å få lede næringsklyngen til Norges største fastlandsnæring, sier Naomi Ichihara Røkkum som nå er i gang som CEO for Construction City Cluster.

Naomi Ichihara Røkkum kommer fra stillingen som fagsjef i Norsk Eiendom, hvor hun blant annet utviklet en bærekraftstrategi for eiendomsbransjen. I tillegg til bransjebakgrunn, har hun også jobbet i universitets- og høyskolesektoren og vært politisk rådgiver for daværende klima- og miljøminister Ola Elvestuen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidet, for dette handler om å skape konkurransekraft i bærekraft. Våre medlemmer forstår at fremtidens vinnere er dem som tar tydelige grep i dag. Vi er nødt til å knytte kloke hoder i oppstartsmiljøer, akademia og bedrifter tettere sammen, sier Røkkum i en melding.

Krever nytenkning

Den nye daglige lederen peker på at bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen står for store utslipp, har lav grad av forsknings- og utviklingssamarbeid, og rekrutteringsbehov som krever nytenkning.

– De store utfordringene betyr for meg et stort uforløst potensiale. Construction City Cluster er en unik møteplass der vi sammen finner nye konkurransedyktige løsninger på sentrale bransjeutfordringer som miljø og mangfold. Det handler om å henge med i tiden, understreker Røkkum.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Stortinget må ta hydrogenansvar

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum
Ada Martine Jakobsen, Maritime CleanTech

Dobbelt så høy CO2-beskatning som i Sverige

Jon Iver Bakken, Forbrenningsgruppa i Sirk Norge
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.