Nyheter Rapporter
Agathe Bryde Schjetlein er Multiconsults første konserndirektør for bærekraft. Foto: Multiconsult / Bård Gudim

Går fra bærekraftssjef til konserndirektør for bærekraft

Agathe Bryde Schjetlein har blitt utnevnt som konserndirektør Bærekraft i Multiconsult fra 1. september 2024. Selskapet sender dermed et tydelig signal om at de vil sette kraft bak konsernets bærekraftambisjoner.

Multiconsult har i mange år levert et bredt spekter av tjenester innen klima, miljø, natur og sosial bærekraft og etterspørselen etter disse tjenestene er økende. Konsernet har også forpliktet seg til ambisjonen om å oppnå netto null innen 2040.

– Agate har gjort en veldig god jobb som bærekraftsjef i Multiconsult Norge. Som konserndirektør for bærekraft får hun et overordnet ansvar for den strategiske utviklingen av bærekraft i hele Multiconsult-konsernet og bidra til at området blir enda mer integrert i vår forretningsvirksomhet, sier konsernsjef Grethe Bergly i Multiconsult.

I en tid hvor verden står overfor store utfordringer knyttet til klimaendringer og sosiale ulikheter, kan næringslivet spille en viktig rolle i å drive frem de nødvendige endringene. Multiconsult ønsker å være en aktør som bidrar til positive endringer både innen engen næring og for samfunnet. Multiconsults nye konserndirektør vil spille en viktig rolle i å realisere denne ambisjonen.

Vil styrke bærekraft som et konkurransefortrinn

Schjetlein ble ansatt i Multiconsult Norge som bærekraftsjef i august i 2023. Her har hun bidratt til å sette en tydeligere struktur og retning i arbeidet med bærekraft og grønn omstilling, både internt i selskapet og overfor selskapets kunder.

– I Multiconsult har vi kompetansen og posisjonen som en solid partner for våre kunder, og jeg gleder meg til å ytterligere styrke bærekraft som et konkurransefortrinn sammen med våre dyktige ingeniører og arkitekter på tvers av alle selskapene i konsernet. I min nye rolle ønsker jeg å bidra til at Multiconsult skal ta en enda sterkere og tydeligere posisjon innen bærekraftig samfunnsutvikling, sier Agathe Bryde Schjetlein.

Multiconsults nye konserndirektør har mer enn 10 års erfaring med klima- og bærekraft i finansnæringen og har tidligere erfaring fra både offentlig og privat sektor. Før hun kom til Multiconsult hadde hun stillingen som direktør bærekraft og medlemskontakt i Finans Norge.

Kilde: Multiconsult

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.