Nyheter industri
Et luftig bilde av Ingelin Herland som indikerer at hun ikke lider av høydeskrekk:-)  Foto: Privat

Ingelin Herland går fra DNV til GreenH

Ingelin Herland er ansatt som prosjektutvikler i GreenH, og blir en del av det tekniske teamet. Herland kommer fra DNV, hvor hun har arbeidet som vindkraftkonsulent

Herland er sivilingeniør fra Energi og miljø-studiet ved NTNU, med spesialisering innenfor strømningsteknikk. Hun har tidligere jobbet som konsulent i DNV innenfor vindkraft, og har erfaring fra ulik type rådgivningstjenester, som blant annet due diligence-prosesser, byggeoppfølging og analyser av kraftproduksjon.

Nå er det imidlertid hydrogen som står i fokus.

Knutepunkter langs sjøen

— At GreenH har kontrakten med Torghatten i Bodø og nå skal realisere prosjektet gjorde valget enkelt for meg, sier Herland til Hydrogen24. Jeg er overbevist om at selskapets strategi med å bygge opp hydrogen-knutepunkter langs kysten er veien å gå. For meg var dette en spennende mulighet til å være med å bygge en ny bransje som utvikler seg i rakettfart, sier hun.

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

— GreenH har en spennende prosjektportefølje og strategi, og jeg går inn i et sterkt team med bred kompetanse og stor gjennomføringsevne. For meg var det også viktig at GreenH har sterke eiere som blant annet Grieg Edge – som bidrar med viktig kompetanse og erfaring, sier Herland.

Ingelin Herland begynte i GreenH den 3 januar 2024 og er allerede en del av det tekniske teamet som jobber med prosjektutvikling og prosjektgjennomføring.

Det er også teknisk direktør fornøyd med

— Vi har fått rekruttert en spennende profil med solid kompetanse fra fornybart, både innen teknisk og kommersielt. Ingelin blir et flott tilskudd til GreenH-teamet, hvor man må tåle å jobbe med mange ulike problemstillinger. At hun har jobbet med oppfølgning av industrielle byggesaker, og due diligence er veldig relevant for GreenH der vi er nå, sier Thomas Strømme-Larsen, teknisk direktør i GreenH.

GreenH lanserte nylig prosjektplaner i Sandessjøen, og jobber nå med prosjekter i Bodø, Strand kommune i Rogaland, ved Slagentangen i Tønsberg og Vestbase i Kristiansund.

Planlegger produksjon av grønt hydrogen i Sandessjøen

Strømme-Larsen trekker også frem en «fun fact» om Ingelin:

– Ingelin er tidligere fotballdommer så hun skal nok klare å holde disiplin i rekkene i prosjektene – ellers kan det være fare for gult kort.

Vi gratulerer!

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Er biogassindustrien gode nok på sikkerhet?

Cecilie Drange, Sandcatch Solutions

— Løsningen for Oslos kollektivtrafikk er ikke diesel

Oddvar Røyset, Norsk Hydrogenbilforening
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.