Nyheter Gjenbruk
SIM miljøpark på Heiane på Stord. Foto: Torbjørn Leidal

– Større interesse for gjenbruksavdelingen

 

Den sene våren har gitt eksplosjon i trafikken på gjenbruksstasjonene rundt om i landet. – I dag har vi nok fått inn 10 tonn med trevirke, sier fagarbeider Frank Verpelstad på SIM sin miljøpark på Heiane på Stord lørdag ettermiddag.

Det var lange køer lørdag ettermiddag da Avfallsbransjen.no besøkte SIM sin miljøpark på Heiane på Stord. Her var fire medarbeidere i full sving med å veilede kommunens innbyggere, folk fra Fitjar og en og annen forvillet bømling der miljøparken bare er åpen hver annen lørdag.

Fagarbeider Frank Verpelstad i SIM. Foto: Torbjørn Leidal

Trevirke, trevirke, trevirke

Det er hyggelig å være kunde på miljøparken til SIM. De fire medarbeiderne smiler om kapp selvom køene er lange og mange behøver hjelp til å skille brennbart og plast til gjenvinning.

– Trafikken har eksplodert nå i mai med masse folk på fridager som skal innom her, forteller fagarbeider Frank Verpelstad.

– Vi har nok fått inn 10 tonn trevirke i dag sier Verpelstad og legger til at trevirke er dominerende fraksjon fordi folk pusser opp mye nå på våren.

Gjenbruksavdelingen merker økt interesse

Økt rente og priser har foreløpig ikke satt store spor hos befolkningen. Men, merker miljøparken noen endringer i trafikken sin, spør vi Frank Verpelstad?

– Vi har ikke merket mye, men vi ser at interessen for gjenbruksavdelingen har økt. Han legger til at det er mange som finner ting der som de bare for to år siden ville kastet.

Dette sier SIM om seg selv:

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Manglende strategisk tenkning bak utvikling av karbonfangst i Norge

Ole Jørgen Hanssen, NORSUS
Hanne Lerche Raadal, NORSUS
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.