bransjefolk
Alexander Christiansen får lederjobben i Circular Norway. Foto: Ludvig Gundersen

Tronskifte i Circular Norway

Alexander F. Christiansen overtar lederrollen.

Styret i Circular Norway har ansatt Alexander F. Christiansen som ny leder.

Samtidig går Leif I. Nordhus over i rolleen som leder for digitale tjenester.

Ledet Gap-arbeidet

– Jeg er svært motivert for oppgaven, og gleder meg til å fortsette å skape resultater for Circular Norway, utvikle digitale tjenester og bidra til å skalere den sirkulære omstillingen av det norske samfunnet, sier Christiansen.

Han har jobbet i Circular Norway siden 2019 og ledet arbeidet med den første Gap-rapporten som viste at den norske økonomien er 2,4 prosent sirkulær.

– Styret er svært fornøyd med at Alexander Christiansen takket ja til å lede selskapet fremover. Han er en svært dyktig fagperson og har en inkluderende væremåte og innehar den kompetansen som kan løfte Circular Norway fremover, sier styreleder i Circular Norway, Bjørn Arild Thon.

Lederskiftet skjedde 1. mars og Leif Nordhus skal fremover konsentrere seg om oppgaven som leder for digitale tjenester. I en pressemelding skriver Circular Norway at «Teknologien er avgjørende for at virksomheter skal lykkes med en bærekraftig omstilling, og Circular Norway satser nå ytterligere på digitale tjenester som skal muliggjøre og synliggjøre omstillingen for store og små virksomheter. Etter mer enn fire år som leder av Circular Norway tar Leif Nordhus nå over ledelsen av den digitale satsingen».

Digitale tjenester

– Vi har hatt en fantastisk utvikling i Circular Norway, og jeg er stolt av å ha vært en del av den. Nå gleder jeg meg til å sette enda mer kraft i digitale tjenester, et forretningsområde som er helt kritisk for at samfunnet og alle typer virksomheter skal lykkes med den nytenkningen som skal til for utviklingen av sirkulære samfunn, sier Nordhus.

Circular Norway har de siste årene fått en innholdsrik portefølje på digitale verktøy for å kartlegge sirkulær økonomi og øke sirkulariteten. Disse kan brukes av bedrifter og kommuner til å kartlegge nåsituasjonen, definere det sirkulære gapet og utvikle veikart for å øke sirkulariteten.

– Det er et voksende marked for våre tjenester, og det er en styrke for selskapet at Leif fortsetter her og løfter dette arbeidet, sier Christiansen.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.