Leder LEDER
Cnytt.no og søsknene tar familieferie, men bringer ferske sommerintervjuer i hele juli. Foto: Vegar Samestad Hansen/ Flickr (CC BY-ND 2.0)

God sommer!

Det har gått tre år siden familiens førstefødte kom til verden.

LEDER

Foreldre vil gjerne huske tilbake på treåringsfasen, eller trassalderen, med en blanding av fryd og skrekk.

Det er på denne tiden barnet er full av energi, livlig fantasi og en nær bunnløs nysgjerrighet. «Vil ikke» og «klare selv» er en del av hverdagsvokabularet til treåringen.

Siden fødselen til storebror Avfallsbransjen.no har det vært langt mer av det siste enn det første. Det var aldri ment å være et enebarn og nå er vi allerede en søskenflokk på fire. Vi småsøsknene Biogassbransjen.no og Cnytt.no nærmer oss toårsdagen, mens lillesøster Hydrogen24 er ny av året. Som søsken flest både leker og krangler vi, men i bunn ligger en kjærlighet til hverandre og til bransjene vi skriver om.

Treåringen og søsknene er velsignet med å være omgitt av gode rollemodeller som vi kan suge til oss kunnskap og erfaring fra. Som leser, annonsør eller samarbeidspartner er du vår viktigste kilde til inspirasjon, innsikt og kompetanse.

Etter et hektisk år skal det bli deilig å senke skuldrene og lade batteriene i sommervarmen. Selv om vi tar familiefeire i juli, så blir det ikke helt stille fra ungeflokken.

Hver dag i hele sommer vil vi publisere ferske sommerintervjuer med et knippe av dere som leser og følger oss. Her får du lese en blanding av faglige betraktninger og personlige sommerfavoritter.

Husk å forlate feriestedet #likefinsomfør

God sommer!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Er biogassindustrien gode nok på sikkerhet?

Cecilie Drange, Sandcatch Solutions

— Løsningen for Oslos kollektivtrafikk er ikke diesel

Oddvar Røyset, Norsk Hydrogenbilforening
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.