Nyheter Nytt om navn
Karina Nilsen er ny bærekraftsansvarlig i GK. Foto: Nicolas Tourrenc

GK-gruppen ansetter Karina Nilsen som bærekraftansvarlig

Selv om de ligger godt an i å nå egne bærekraftsmål, ønsker de enda mer fart.

I pressemeldingen skryter GK av høye bærekraftsambisjoner og at de har satt bærekraft sentralt i sin strategi – vi får derfor ta nyansettelsen som et bevis på at de mener det de sier.

Stillingen som bærekraftsansvarlig i GK er forøvrig nyopprettet, og skal rapportere til konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft Guro Steine.

Karina Nilsen begynte i stillingen 2. mai 2022, og har dermed det overordnede ansvaret for å koordinere og støtte selskapets arbeid på tvers av konsernets virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

HER FINNER DU FLERE NYANSETTELSER!

Et godt utgangspunkt

— At GK er et verdidrevet og familieeid selskap gir oss et godt utgangspunkt, men vi må øke takten hvis vi skal lykkes med å gjennomføre endringene som trengs raskt nok til å gjøre en forskjell mot 1,5 gradersmålet, sier den nyutnevnte Karina Nilsen i pressemeldingen.

— For meg er det motiverende at GK har ambisiøse mål som de tar strategiske grep for å nå, sier hun. Jeg søkte meg til GK både fordi selskapet kan være med å gjøre en forskjell, men også fordi de konkrete arbeidsoppgavene knyttet til klima og sirkulærøkonomi er noe jeg brenner for og ønsker å jobbe mer med, avslutter Nilsen.

https://cnytt.no/2022/05/10/programmet-til-den-store-sirkulaerkonferansen-er-ute-se-hvem-som-kommer-her/

— Jeg har gledet meg til å få Karina om bord, sier Guro Steine, konserndirektør  kommunikasjon og bærekraft i GK. Hun har en interessant og relevant bakgrunn, og hennes erfaring vil ta oss videre på vår bærekraftsreise, avslutter hun.

– Havvindsatsingen er nødvendig og viktig

Kilde: Pressemelding

Relaterte artikler
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.