Utstillere

RENAS er et returselskap som på vegne av våre medlemsbedrifter samler inn og gjenvinner elektriske produkter.

Produsenter og importører av elektriske produkter, batterier og emballasje er ansvarlige for uskadeliggjøring av miljøgifter og gjenvinning av materialer når produktene blir til avfall, kalt utvidet produsentansvar. RENAS er et returselskap som tar dette ansvaret på vegne av bedriftene, og som gjennom et miljøgebyr finansierer innsamling, behandling og gjenvinning. Strenge krav til sertifisering og kontroll sikrer at miljøkravene blir ivaretatt på beste måte. RENAS drives som en non-profit organisasjon. Produsentansvar for  batterier og emballasje tilbys gjennom partnere.

Vår oppgave er å gjøre det enkelt å ta miljøansvar, og ta vare på ressursene. Vi bidrar til å bygge oppunder prinsippene for sirkulærøkonomi gjennom kontakt med produsenter, organisasjoner, myndigheter og gjenvinningsbransjen. Med langsiktig tenkning, høy kompetanse og ansvarlighet er vi en pådriver for utvikling av lønnsom bærekraft.

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere