Nyheter Nytt om navn
Cecilie Lind, Administrerende direktør Avfall Norge. Foto: Ludvig Gundersen

Cecilie Lind forlater Avfall Norge

Cecilie Lind har takket ja til nye utfordringer i Handelens Miljøfond. Kåre Fostervold konstitueres som administrerende direktør fra 1. juli og frem til ny direktør er på plass.

– Vi er lei oss for at Cecilie gir seg nå, men vi er sikre på at vi kommer til å få på plass en ny dyktig leder om ikke så alt for lenge. Det skjer veldig mye spennende i bransjen og det er mange som vil være med å bidra til overgangen til en mer sirkulær økonomi, sier styreleder Synnøve Bjørke i en pressemelding.

Cecilie Lind blir daglig leder i Handelens Miljøfond fra 1. august.

– Jeg har trivdes veldig godt i Avfall Norge og kommer til å savne teamet i Øvre Vollgate. Men det er en tid for alt og denne utfordringen klarte jeg rett og slett ikke å si nei til, sier hun.

– Ett av hovedmålene til Handelens Miljøfond er å bidra til 50 prosent materialgjenvinning av plast, så jeg forsvinner ikke fra bransjen, men kan jobbe med litt andre forutsetninger inn mot de samme målene som før.

Ber om ytterligere 30 prosent kutt i Norges klimamål

Overtar etter Rasmus Hansson

Etter at Rasmus Hansson ble valgt inn på Stortinget i høst har Handelens Miljøfond vært på jakt etter ny leder, som nå blir Cecilie Lind.

– Vi er utrolig fornøyde med å få med oss Cecilie i denne rollen. Hun har lang ledererfaring og tung kompetanse innenfor miljø, politikk og kommunikasjon. Vi er trygge på at hun er den rette til å ta Handelens Miljøfond inn i en ny og spennende fase, sier Harald Jachwitz Andersen, direktør i Virke og styreleder i Handelens Miljøfond i en melding.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Kjære Espen

Nelly Flatland, Atea

Deponi er både trygt og viktig

Roger Bergan, Lindum
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.