Nyheter Nytt om navn
Johan Ingemarsson er ansatt som ny daglig leder i matredder-appen Too Good To Go i Norge.

Foodora-sjef blir daglig leder i Too Good To Go

Johan Ingemarsson er ansatt som ny daglig leder i matredder-appen Too Good To Go i Norge.

Siden 2019 har Ann-Kristin Raknes Pfründer ledet og utviklet selskapet fra å være en liten gründerbedrift til å bli et mellomstort selskap i sterk vekst. Hun gikk nylig over i en stilling som investeringspartner i Norselab.

Johan Ingemarsson tar nå over tøylene. Ingemarsson kommer fra stillingen som Head of Logistics i Foodora Norge, hvor han har jobbet de siste par årene. Tidligere har han blant annet vært daglig leder i treningskjeden Actic.

– Vi gleder oss veldig til å få Johan på plass, både på det norske kontoret og i ledelsen internasjonalt. Vi skal vokse videre, og vi er overbevist om at hans mangeårige ledererfaring og kompetanse fra app-markedet, matbransjen og logistikk vil bidra positivt. Han fremstår også som en svært empatisk ledertype, sier Tina Halborg Nielsen, VP Operations Europe i Too Good To Go og fungerende daglig i en melding.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Er biogassindustrien gode nok på sikkerhet?

Cecilie Drange, Sandcatch Solutions

— Løsningen for Oslos kollektivtrafikk er ikke diesel

Oddvar Røyset, Norsk Hydrogenbilforening
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.