Nyheter Byggebransjen
Truls Børresen er ansatt som administrerende direktør i Glasopor AS fra 1. mai 2022.

Ny direktør i Glaspor

Truls Børresen er ansatt som administrerende direktør i Glasopor AS fra 1. mai 2022.

Glasopor AS produserer skumglass, laget 100 prosent av resirkulert glassemballasje. Selskapets to fabrikker ligger i Skjåk og Fredrikstad i Norge.

Børresen blir også en del av Foamit Groups ledergruppe som landssjef for Norge. Foamit Group, som er et selskap innen resirkulering av glass og produksjon av skumglass, utgjør Europas ledende skumglassprodusent sammen med sine datterselskaper.

Hjelper kundene med å kutte utslipp

Konsernet har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Danmark. Børresen rapporterer til Foamit Groups administrerende direktør.

–  Jeg ble fascinert av Glasopor og Foamit Group sin historie og oppdrag om å støtte bærekraftig utvikling gjennom den sirkulære økonomien. Glass kan resirkuleres nesten i det uendelige, noe som gjør det til et svært miljøvennlig materiale. Ved å produsere skumglassaggregat fra de minste glasskårene fra renseprosessen for resirkulert glass, kan vi også hjelpe våre kunder med å redusere karbonavtrykket i bygg og anleggsbranjen. Jeg ønsker å være en del av Foamit Groups suksesshistorie og vekst i det internasjonale sirkulær økonomi-markedet, sier Truls Børresen i en melding.

Glasopors nåværende administrerende direktør Per Annar Lilleng er også administrerende direktør for glass- og metallresirkuleringsanlegget Sirkel AS. Lilleng vil fortsette i sin stilling som Glasopor sin administrerende direktør fram til 30. april.

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.