Nyheter Reparasjon
Jungheinrich åpner sitt andre oppussingsanlegg for brukte trucker. Det nye anlegget ligger i Ploiești i Romania. Foto: Jungheinrich

Åpner ny fabrikk for renovering av brukttrucker

Jungheinrich åpner sitt andre oppussingsanlegg for brukte trucker i Romania.

Det nye anlegget er på rundt 5000 kvadratmeter. Her skal selskapet Jungheinrich prøve å møte den økende etterspørselen etter brukttrucker.

Ved anlegget vil elektriske palletrucker fra det europeiske markedet blir totalrenovert. Det rumenske anlegget vil øke selskapets kapasitet med 25 prosent innen 2025, som allerede har et anlegg til Dresden i Tyskland.

Økt etterspørsel

– Den generelle bærekrafttrenden vi opplever blir gjenspeilet i den stadig økende etterspørselen etter våre industrielt renoverte brukte gaffeltrucker, forteller Tino Alban, som er anleggssjef ved brukttruckanlegget i Dresden i en melding.

Han opplyser at man ved å renovere brukt utstyr kan man spare rundt 80 prosent av utslippene, sammenlignet med nyproduksjon.

–  Under koronapandemien tyr mange prisbevisste kunder til de rimeligere, men svært solide brukte truckene som er optimale for middels intensitet, eller som beredskapstrucker, sier han.

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.