Nyheter Finansiering
Kapitalen som er hentet inn til fondet, ved navnet Fond III, skal styrke Summa Equitys evne til å bidra til å løse globale utfordringer gjennom bærekraftig investering som er fokusert på å hjelpe til med å oppfylle FNs 17 mål for bærekraftig utvikling.. Foto: United Nations (CC BY-NC-ND 2.0)

Summa Equity har samlet inn 2,3 milliarder euro til bærekraftsfond

Med investorforpliktelser på cirka 2,3 milliarder euro, røft regnet 23 milliarder norske kroner, er dette det største europeiske investeringsfondet til dags dato.

Summa Equity investerer i selskaper som løser globale utfordringer og skaper positive miljø-, sosiale- og styringsresultater (ESG) for samfunnet.

Kapitalen som er hentet inn til fondet, ved navnet Fond III, skal brukes i investeringer som er fokusert på å hjelpe til med å oppfylle FNs 17 mål for bærekraftig utvikling.

– Våre samfunnsutfordringer øker, både miljømessig, sosialt og med fallende tillit og styringsspørsmål. Alle selskaper er enten en del av problemet eller kan være en løsning. Som vi har sett i vår portefølje, trives selskaper som tilbyr positive løsninger for samfunnet i en turbulent verden, sier Reynir Indahl, partner og grunnlegger av Summa Equity i en melding.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.