Nyheter Nytt om navn
Jill Johannessen går inn i halv stilling som bærekraftsansvarlig i Samfunnsbedriftene. Hun gleder seg mest til å jobbe aktivt ut mot medlemmene for å lære mer om deres arbeid og behov innen bærekraft. Foto: Nicolay Biørn-Lian

Samfunnsbedriftene får egen bærekraftsansvarlig

Jill Johannessen går inn i halv stilling som bærekraftsansvarlig i Samfunnsbedriftene.

Den nye bærekraftsansvarlige, Jill Johannessen, jobber i dag i som multimedieansvarlig i Samfunnsbedriftene, og har lenge vært opptatt av bærekraft og klima i kommunikasjonssammenheng.

Hun vil fortsatt ha en fot i kommunikasjonsavdelingen, men skal i 2022 bruke halve tiden som bærekraftsansvarlig i Samfunnsbedriftene.

Johannessen sier at Samfunnsbedriftene legger til grunn en bred forståelse av bærekraftig utvikling der man må sikre både miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft – som også er utgangspunktet for FNs bærekraftsmål.

– Innenfor denne rammen anerkjenner vi den kjente definisjonen av bærekraft, som er «utvikling imøtekommer dagens behov uten å ødelegge mulighetene for at kommende generasjoner skal få dekket sine behov». Dette er utgangspunkt for å skape en felles forståelse av bærekraftsbegrepet, slik at det blir mest mulig konkret for både oss og medlemmene, sier hun i en melding.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Kjære Espen

Nelly Flatland, Atea

Deponi er både trygt og viktig

Roger Bergan, Lindum
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.