Nyheter
Natalia Mathisen (NCCE), Ellen Høvik (Circular Norway) og Torbjørn Leidal (Small Step Media) under Den Store Sirkulærkonferansen 2021. Foto: Ludvig Gundersen

Dette ville dere lese om i året som har gått

Cnytt.no er helt avhengig av engasjerte lesere. Her ser du hvilke artikler som ble lest mest i 2021.

Det er tiden for årsoppsummeringer og lister. For fagnettsteder som Cnytt.no er hvem som leser oss vel så viktig som antall klikk. Vår oppgave er å skrive artikler som interesserer og informerer de som arbeider med det grønne skiftet og sirkulærøkonomien, som i stadig større grad skal gjennomsyre det norske samfunnet.

Men som alle andre mediekanaler, så måler vi også lesertall. Det er et viktig verktøy for å vite hva leserne vil ha mer av og hva vi skal prioritere bort.

Her er listen over de ti mest leste artiklene på Cnytt.no i 2021:

Endelig kom den

Blant topp 10 er det en god blanding av tematikk. Likevel kommer det nok som en overraskelse på de færreste at Den Store Sirkulærkonferansen 2021, der Solberg-regjeringen lanserte den nasjonale strategien for sirkulærøkonomi, troner på toppen.

Men det er ikke bare de store politiske linjene som har fenget, saker om ny teknologi og løsninger som blokkjede-teknologi og karbonfangst leses også flittig.

Markedsaktører har også gledelig delt sine erfaringer og tanker rundt det å legge om til en mer sirkulær økonomi, slik som Norengros K. J. Brusdal AS gjorde da de kjøpte opp sin underleverandør.

Tips oss gjerne

Som fagavis er jobben vår å bringe de viktigste nyhetene om sirkulærøkonomi ut til dere, våre lesere. Om vi lykkes er det bare leserne som kan svare på. Lesertallene fra året som har gått tyder i alle fall på at vi har truffet noen ganger.

Husk at vi alltid ønsker tips og innspill.

Send oss gjerne en epost eller ring.

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.