Nyheter
Marthe Haugland, senior innovasjonsrådgiver i Nordic Innovation. Foto: Ludvig Gundersen

Gir bedriftene sirkulære verktøy under workshop

Med Nordic Circular Economy Playbook får bedrifter de verktøyene de trenger til å endre kursen til å bli mer sirkulær. 600 bedrifter har meldt seg på workshop for å få en innføring.

13. – 15. september arrangeres The World Circular Economy Forum 2021 (WCEF) digitalt ifra Canada. Hovedfokus i år er game changers, altså systemendringer som er nødvendige for å akselerere overgangen til en sirkulær økonomi.

LES OGSÅ: Dette kan grønne virksomheter lære av valget 2021

Presenterer verktøyene bedriftene behøver

15. september holder Nordic Innovation en egen workshop som del av WCEF; Tools to go Circular – Nordic Circular Economy Playbook Workshop.

– Formålet er å bli bedre kjent med både Nordic Circular Economy Playbook og de verktøyene som ligger tilgjengelig for bedrifter, forteller Marthe Haugland, senior innovasjonsrådgiver i Nordic Innovation, som er med på å lede seminaret.

The Nordic Circular Economy Playbook er en digital ressursside som gir bedrifter verktøyene de trenger for å forme mer bærekraftige forretningsmodeller og hjelpe dem i overgangen fra lineære til sirkulære verdikjeder.

LES OGSÅ: Hva betyr valget for norsk sirkulærøkonomi? Se sendingen 16. september

Gratis å delta

Playbooken er en videreføring av et initiativ fra det finske innovasjonsfondet Sitra – og har blitt videreutviklet av Nordic Innovation.

– Den tar for seg hvordan du ser ineffektivitetene du har i verdikjedene, og gir deg oversikt over teknologier du behøver for å skape sirkulære foretningsmodeller, forklarer Haugland.

Workshopen varer fra 14:00 – 14:45, og allerede har drøyt 600 meld seg på. Da det foregår digitalt er det rom flere deltagere, og man kan melde seg opp helt til seansen begynner. Det er også gratis å delta.

LES OGSÅ: Allerede 8.000 nye grønne arbeidsplasser på vei

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse.

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no

De små skrittene mot det store målet

Katharina Th. Bramslev, Grønn Byggallianse
Aktuelle artikler fra våre søster-nettsteder
Kommersielle partnere