Nyheter Video
Torbjørn Leidal og klima-og miljøminister Sveinung Rotevatn under Den Store SIrkulærkonferansen 2021.

Satser på grønn TV; – Vi har startet avdeling for video- og TV-produksjon!

Publisher i Small Step Meidia AS Torbjørn Leidal forteller at den redaksjonelle produksjonen starter torsdag 16. september med «helpdesk» der tema selvfølgelig blir valget – men også aktuelle saker fra gjenvinning, biogass og sirkulærøkonomi.

Etter å ha produsert flere egne TV-sendinger, blant dem i sommer Den Store Sirkulærkonferansen 2021 og direktesending fra Arendalsuka, mottok eierselskapet til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no, Small Step Media AS denne måneden så mange forespørsler om produksjon av reklamefilm, informasjonsfilm og streaming av konferanser og program, at selskapet hoppet ut i det; – Fra 1. september lanserer vi egen produksjonsavdeling for video og TV!

SE TIDLIGERE SENDING HER: Den Store Sirkulærkonferansen 2021 

Gammel kompetanse pares med ny teknikk

– Det siste store oppdraget jeg hadde som TV-produsent var å produsere Kong Olavs begravelse for MTG, sier publisher Torbjørn Leidal. Med unntak av jobb i NRK Dagsrevyen og Sportsrevyen noen år etter, hadde han egentlig tenkt å gjøre helt andre ting enn video og TV.

– Så fikk jeg en i overkant entusiastisk gjeng med meg og jammen har jeg ikke fått med noen gamle ringrever også, sier en oppglødd Leidal.

Torbjørn Leidal forteller selskapet satser stort på flermedial produksjon. Foto: Ludvig Gundersen

Han var med å planlegge svensk TV5, norsk TV2, regional-TV i NRK, digitale bakkenettet og TVoI (fiber) for kraftselskapene. Nå skal gammel kompetanse pares med ny teknikk, entusiastiske ungfoler og gamle ringrever.

– For våre lesere i Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og dagsavisen for sirkulærøkonomi Cnytt.no betyr det muligheter for;

  •  Landets mest kreative, bærekraftsvinklede og rimelige reklamefilmer
  • Suverent de mest informative informasjonsfilmene
  • De sprekeste streamingene der vi tilbyr flotte vignetter, spennende dramaturgi og reporter ute i felten – direkte eller på tape!

SE HELPDESK HER: Helpdesk for bærekraftsansvarlige 

Starter produksjonen 16. september

Selskapet har investert i splitter nytt produksjonsutstyr, deriblant nye kameraer.

Leidal forteller at den redaksjonelle produksjonen starter torsdag 16. september med «helpdesk» der tema selvfølgelig blir valget – men også aktuelle saker fra gjenvinning, biogass og sirkulærøkonomi.

– Som min gamle sjef Robert Aschberg i TV3 sa – heng med, avslutter Torbjørn Leidal.

Er du interessert i tilbud på reklamefilm, informasjonsfilm eller streaming, treffer du ham på mobil 920 64 011 eller torbjorn.leidal@avfallsbransjen.no

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere