Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Nyheter Sirkulær sommer
Jan B. Sagmo er administrerende direktør i Bergen Carbon Solutions. Selskapet bruker CCU til å produsere nano karbonfiber. Foto: Privat

– Det å kunne hilse skikkelig med å ta dem i hånden er noe jeg ser frem til

Bergen Carbon Solutions har hatt en eventyrlig utvikling siden oppstart. Administrerende direktør Jan B. Sagmo gleder seg til å treffe kunder fysisk etter ferien og lettelser i restriksjoner.

Hva skal du gjøre i sommer?

– I år som fjor blir det Norgesferie. Da blir det en uke på Østlandet for å besøke familie.

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss?

– Uten tvil har C19 vært utfordrende for mange, inkludert oss også.

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– Jeg synes det er bra at man får en egen nasjonal strategi for sirkulærøkonomi. Dog er jo kjepphesten min som alltid at man bør også satse på CCU og ikke bare CCS.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Tenker en god hvitvin ikke er feil, og det italienske kjøkkenet har veldig mye god mat jeg er glad i.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Er nok mer mot basseng.

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Treffe kunder fysisk kontra bare på teams. Det å kunne hilse skikkelig med å ta dem i hånden er også noe jeg ser frem til.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no
Kommersielle partnere