Nyheter Sirkulær sommer
Leder for Too Good To Go Ann-Kristin Raknes Pfründer. Foto: Too Good To Go

Ser mest frem til å endelig kunne invitere til stor innflytningsfest

Leder for Too Good To Go Ann-Kristin Raknes Pfründer mener det har vært utfordrende å lede og inspirere gjennom en skjerm. – Det blir veldig fint å komme tilbake på kontoret og se gode kollegaer igjen!

Hva skal du gjøre i sommer?

– Det blir en tur til sørlandet og Dyreparken med to ivrige barn som gleder seg til å hilse på Julius og kaptein Sabeltann. Vi skal også besøke familie i Tyskland som vi har savnet i hele år, der skal vi kose oss med kvalitetstid, god mat og vin. Det blir fantastisk!

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss?

– Lede og inspirere gjennom en skjerm, og beholde energien som en ekstrovert person som liker å ha mennesker rundt seg. Det blir veldig fint å komme tilbake på kontoret og se gode kollegaer igjen!

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– Det er flott med en nasjonal strategi og gode intensjoner. Jeg savner riktignok flere konkrete mål, samt tydelighet rundt matkasting og finansielle virkemidler. Matsvinn er en av de største miljøutfordringene vi står overfor, og Norge skal halvere svinnet innen 2030. For å klare det, er vi avhengig av at norske myndigheter kommer med flere håndfaste tiltak og bedre insentiver til aktørene. Ellers ender vi opp med at mye blir opp til matbransjen og forbrukerne.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Pasta vongole med norske hjerteskjell, jordbær fra hagen med sjokoladeis til dessert og en kjølig rosévin fra Provence.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Saltvann! Jeg kommer fra Fredrikstad og vokste opp i båt, så for meg er det ingenting bedre enn saltvann og norske svaberg om sommeren.

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Kunne treffe internasjonale kollegaer, tilbringe masse tid med venner og familie, både i Norge og utlandet. Og endelig kunne invitere til stor innflytningsfest.

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere