Nyheter Sirkulær sommer
Ikke det mest flaterende bildet, men man har ofte få bilder av seg selv når man jobber med å ta bilde av andre. Her fra sykkeltur langs Rallarvegen i 2020. Håper på bedre vær i år. Foto: Privat

– All ære til pressevaktene i departementet for å ikke ha gått helt lei av meg

Redaksjonssjef i Cnytt.no mener det beste ved å være journalist er at man får møte spennende folk. Det blir det lite av med restriksjoner. – Så gleder meg til å komme meg ut!

Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer tar jeg sykkelen fatt og drar på Norgesferie. Hvor er ikke godt å si. Med et hektisk arbeidsår bak meg blir det deilig å loffe rundt uten en plan.

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss?

– Som mange andre startet jeg året som jobbsøker. Jobbmarkedet for journalister er en smule tøft, men jeg var heldig og fant utlysningen for stilling i Avfallsbransjen.no, da var det gjort. Siden har jeg jobbet meg gjennom både Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no, før jeg landet som redaksjonssjef i Cnytt.no og videoprodusent. Det har vært en bratt læringskurve, mye å gjøre – og jeg vil si at tidsklemma virkelig har vært reell dette året. Men fy søren så gøy!

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– Det har vel nesten ikke gått en eneste uke uten at jeg har ringt KLD for å spørre om hvor strategien blir av, og all ære til pressevaktene i departementet for å ikke ha gått helt lei av meg. Strategien virker å sette høye ambisjoner for norges sirkulærøkonomi, selv om ikke alle var like fornøyde. Det er også viktig å huske at dette nettopp er en strategi, og ikke en handlingsplan. Jeg ser frem til hva regjeringen vil komme med videre.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Det som kan grilles og det som er kaldt i glasset.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Ferksvann. Jeg er livredd for hai (selv om jeg er fullt klar over at haiangrep ikke er vanlig kost i Oslofjorden).

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Det beste med å være journalist er at du får møte spennende folk. Det blir det lite av med restriksjoner. Så gleder meg til å komme meg ut!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.