Nyheter Sirkulær sommer
Ikke det mest flaterende bildet, men man har ofte få bilder av seg selv når man jobber med å ta bilde av andre. Her fra sykkeltur langs Rallarvegen i 2020. Håper på bedre vær i år. Foto: Privat

– All ære til pressevaktene i departementet for å ikke ha gått helt lei av meg

Redaksjonssjef i Cnytt.no mener det beste ved å være journalist er at man får møte spennende folk. Det blir det lite av med restriksjoner. – Så gleder meg til å komme meg ut!

Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer tar jeg sykkelen fatt og drar på Norgesferie. Hvor er ikke godt å si. Med et hektisk arbeidsår bak meg blir det deilig å loffe rundt uten en plan.

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss?

– Som mange andre startet jeg året som jobbsøker. Jobbmarkedet for journalister er en smule tøft, men jeg var heldig og fant utlysningen for stilling i Avfallsbransjen.no, da var det gjort. Siden har jeg jobbet meg gjennom både Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no, før jeg landet som redaksjonssjef i Cnytt.no og videoprodusent. Det har vært en bratt læringskurve, mye å gjøre – og jeg vil si at tidsklemma virkelig har vært reell dette året. Men fy søren så gøy!

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– Det har vel nesten ikke gått en eneste uke uten at jeg har ringt KLD for å spørre om hvor strategien blir av, og all ære til pressevaktene i departementet for å ikke ha gått helt lei av meg. Strategien virker å sette høye ambisjoner for norges sirkulærøkonomi, selv om ikke alle var like fornøyde. Det er også viktig å huske at dette nettopp er en strategi, og ikke en handlingsplan. Jeg ser frem til hva regjeringen vil komme med videre.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Det som kan grilles og det som er kaldt i glasset.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Ferksvann. Jeg er livredd for hai (selv om jeg er fullt klar over at haiangrep ikke er vanlig kost i Oslofjorden).

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Det beste med å være journalist er at du får møte spennende folk. Det blir det lite av med restriksjoner. Så gleder meg til å komme meg ut!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.