Nyheter Sirkulær sommer
Asgeir Knutsen, Business Development Manager Herøya Industripark. Foto: Ludvig Gundersen

– For å få til endringer må det brukes både pisk og gulerot

Asgeir Knutsen, Business Development Manager Herøya Industripark mener mye hjemmekontor har gått ut over det dynamiske samarbeide kolleger i mellom, nå gleder han seg til Spania.

Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer blir det å besøke min datter som studerer og jobber i Paris dersom det er lov…. Utover det blir det å nyte den flotte norske sommeren hjemme i Telemark.

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss?

– Det helt klart mest utfordrende har være korona håndteringen. Vi har alle måttet finne nye arbeidsformer noe som har brakt oss fremover med nye digitale arbeidsformer, men med (for) mye hjemmekontor har det gått ut over det dynamiske samarbeide kolleger i mellom.

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– Det er veldig bra og helt nødvendig at regjeringen kommer på banen med denne. For å få til endringer må det brukes både pisk og gulerot. Det har man delvis lykkes med.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Det perfekte for meg er variasjonen mellom kjøtt, fisk og vegetar, men skal jeg velge et er det en god og mør entrecote sammen med en god flaske norditaliensk rødvin, helst Amarone.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Saltvann

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Det er å komme meg til min lille casa i Spania.

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse.

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no

De små skrittene mot det store målet

Katharina Th. Bramslev, Grønn Byggallianse
Aktuelle artikler fra våre søster-nettsteder
Kommersielle partnere