Nyheter Plast
Dette er Klars første versjonen av påfyllbar deodorant. Over 200 forbrukere har testet og gitt tilbakemeldinger på ulike versjoner av beholdere, innhold, dufter og påfyllingsmetoder. Foto: Klar

Kutter 86 prosent av plasten med ny deo

Klars første versjon av påfyllbar deodorant har blitt testet av over 200 forbrukere.

– Hvorfor kaste noe du kan bruke igjen og igjen – og igjen? Vi mener det er vårt ansvar å gjøre det enkelt for folk å finne mer miljøvennlige produkter og løsninger, sier Anne Støren, leder for innovasjonsteamet til Klar.

Anne Støren, leder for innovasjonsteamet til Klar. Foto: Klar

I tett samarbeid med forbrukerne har Klar nå utviklet en deodorant med påfyllingsløsning, hvor du kan velge mellom fem farger og seks dufter. Den nye påfyll-serien kommer både som deodorant og antiperspirant.

– Det skal være enkelt å velge bærekraftig, og denne nye deodoranten reduserer 86 prosent av plastforbruket ditt sammenliknet med annen vanlig roll-on-emballasje. Gjenbruksbeholderen kan vaskes i oppvaskmaskinen, og dermed er det enkelt å skifte mellom duftene, sier Støren.

LES OGSÅ: Hvem skal betale for økt plastgjenvinning?

Testet av 200 forbrukere

Dette er Klars første versjonen av påfyllbar deodorant. Over 200 forbrukere har testet og gitt tilbakemeldinger på ulike versjoner av beholdere, innhold, dufter og påfyllingsmetoder.

– Engasjementet har vært helt fantastisk. Den lanseres nå i begrenset omfang, slik at vi kan videreutvikle den sammen med forbrukerne før produktet etter hvert går over i ordinært salg.

LES OGSÅ: Nortura har kjøttdeigen over i pose – kutter plasten med 75 prosent

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere