Helpdesk

Helpdesk: Bygg og anleggsbransjen under lupen

Onsdag 14.april kl.12:00-12:15 har «Helpdesk» tema Bygg og anlegg. Reportasje, ansvarlig politiker i studio og svar på bærekraftsspørsmål.

Redaksjonen

– Det er utrolig morsomt og givende å møte den store interessen «helpdesk» har fått, sier redaktør og programleder Torbjørn Leidal i Small Step Media AS, som utgir de tre nettavisene Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og dagsavisen for sirkulær økonomi, Cnytt.no.

Onsdag kl.12.00-12:15 kommer det andre programmet som har tema bygg og anlegg. – Vi er på vei til Froland der vi skal møte en grunder som skal bygge stor fabrikk som vil produsere utslippsfri sement, vi har fått spørsmål fra ledene aktører i bygg- og anleggsbransjen vi jakter myndigheter til å besvare – og vi får en spennende posisjonspolitiker i studio, sier programleder Torbjørn Leidal.

I forrige program var tema rammevilkår og offentlig finansiering der finanskomiteens medlem og tidligere klima- og miljøminister Ola Elvestuen deltok. Han tok til orde for et «sirkulært Enova». Nå er det altså bygg- og anleggsbransjen det skal dreie seg om, kommer det like friske utspill, Leidal?

– Ja, se så får du svar, avslutter Torbjørn Leidal.

Da er det bare å benke seg foran PC´n i lunchen onsdag kl.12.00-12:15. Det ryktes at programmet uken etter vil ha tema IKT og ombruk.

Har du spørsmål om bærekraft og sirkulær økonomi, sender du dem til helpdesk@cnytt.no. Dagsavisen for alle bærekraftsansatte- og interesserte distribuerer på programmet på alle de tre plattformene Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no i tillegg til Cnytt.no

Ps. spørsmålene kan behandles anonymt, om du ønsker det.

Relaterte saker
Relaterte artikler fra Small Step Media nettverket
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere