Leder

Les Cnytt.no gratis ut april

Frem til slutten av april holder Cnytt betalingsmuren åpen.

Siden oppstarten 19.juni 2019 har vi skrevet og publisert over 3.000 artikler. Gjennom vår historiefortelling i den mest krevende tidsperiode i nyere tid, har vi dokumentert store og små hendelser i gjenvinningsmarkedet og hos bedrifter som arbeider med overgang til sirkulær økonomi.

Forretningsmodellen og vår hovedinntekt er salg av abonnement. I tillegg til å få lese daglig produserte nyhetsartikler, får våre abonnenter også mulighet til å registrere og markedsføre produkter, varer og tjenester i Markedstorget i Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no. Dette er gjenvinningsmarkedets svar på finn.no.

Del fritt

Mange har etterlyst muligheten til å dele artikler vi produserer i sosiale medier. Det har det vært vanskelig å innfri disse ønskene fordi da hadde vi mistet den inntekten betalingsmuren gir. Andre forretningsmodeller har vært vanskelig å finne i den digitale verden. Utenlandske sosiale medier – som selv ikke produserer eget innhold eller betaler særlig skatt i Norge – har satt annonsepris på nettet vi ikke kan leve av.

Men, som en takk til våre abonnenter hever vi betalingsmuren i påsken. I to uker – fra og med torsdag 25. mars til og med torsdag 8. april – kan du dele artikler i sosiale medier med bedrifter og fagpersoner som selv ikke har abonnement hos Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no.

Cnytt.no holder åpent til slutten av april. 

Vi vil med disse to åpne ukene takke våre abonnenter for at dere er med oss i denne tøffe tiden.

Hjelp til bærekraft

Samtidig benytter vi anledningen til å markedsføre vårt nye, ukentlige TV-program «Helpdesk». Her kan bærekraftsmedarbeidere i private og offentlige virksomheter kan sende spørsmål rundt sirkulære økonomi (rammevilkår, lovverk, teknologi, IKT, byggeteknikk og avfallhåndtering med mer) til «helpdesk@cnytt.no».

Om ønskelig kan spørsmålene anonymiseres . De vil bli besvart av panel bestående av eksperter fra Avfall Norge, Samfunnsbedriftene, Norsk Senter For Sirkulær Økonomi og selvsagt Circular Norway. Første sending strømmes på alle de tre nettavisene onsdag 7.april kl.12:00 -12:15.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Cnytt.no

Manglende strategisk tenkning bak utvikling av karbonfangst i Norge

Ole Jørgen Hanssen, NORSUS
Hanne Lerche Raadal, NORSUS
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.