Nyheter
Folk har blitt flinkere til å lage mat under pandemien, viser en ny undersøkelse. Foto: To Good To Go

Folk kaster mindre mat på grunn av Covid

Ifølge en undersøkelse utført på vegne av To Good To Go har nordmenn blitt flinkere på kjøkkenet, bruker opp restene i større grad enn før og kaster også mindre mat.

1 av 4 kan skilte med mer solide kokkeferdigheter enn før pandemien. Rundt halvparten av disse er blitt flinkere til å utnytte det de har liggende, viser en undersøkelse utført for To Good To Go.…

Bli abonnent på Cnytt

Hold deg oppdatert med Norges viktigste nyhetskanal for sirkulærøkonomien

Dagsferske nyheter syv dager i uken og tilgang til våre TV-sendinger og webinarer.

Bestill her til 995 kroner per år (eks. mva.)

Bestill AB Pluss

Full tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse.

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Cnytt.no
Aktuelle artikler fra våre søster-nettsteder
Kommersielle partnere